Colin Kassies . NL

Op zoek naar

een virtuele assistent?

Colin-smile-16-9-small.jpg

Hoi, Ik ben Colin

Ik ben de Mr Wolf, MacGyver of Fantastische Meneer Vos van de internetkant van je bedrijf.

Voor mensen die een leven hebben en een business willen, en voor mensen die een business hebben en een leven willen..

Laat mij de digitale kant van je bedrijf runnen, dan kan jij je focussen op wat je het beste doet.

Ik help je plannen

Ik help je regelen

Ik help je afhandelen

Ik zorg dat alles gedaan wordt

Ik zorg dat je weer kan nadenken

 

Waar kan ik je business mee ondersteunen?

Ik spreek en schrijf vloeiend Nederlands en Engels, dus alles waar je me voor wil inzetten kan in beide talen. Toch handig zo’n native speaker. Hieronder een overzicht om je een idee te geven wat ik voor je kan doen. Schroom niet om contact op te nemen als je vragen hebt.

 
 
Words, words, words. Shakespeare, Hamlet

Words, words, words. Shakespeare, Hamlet

Teksten

Nederlands naar Engels vertalen en vice versa: Een engelse website voor een internationaal publiek? Je restaurant aantrekkelijk voor buitenlanders? Engelse Instagram posts? Je workshop of cursus in twee talen? Je presentatie klaar voor al die ex-pats? Je speech vertalen voor de internationale bezoekers? Ondertiteling in je video?

Nederlands en Engels schrijven: Al het bovenstaande schrijven, herschrijven, redigeren, ghostbloggen. Ik kan je teksten aanvullen, controleren, doublechecken of in zijn geheel schrijven.

Websites tweetalig maken: Ik zorg voor de technische en SEO kant.

 
 

 
 

Video, Audio, foto’s

Video editten: Ik voeg leaders, ondertiteling en muziek voor je toe.

Audio bewerken: Muziek aanpassen? Muziek nodig voor je presentatie? De puntjes op de i voor je Podcasts? Tunes nodig om je boodschap te ondersteunen? Doe ik voor je.

Foto’s bewerken: Net als foto’s voor je presentatie vinden. Foto’s of beelden aanpassen voor je weblog of travel blog. Foto’s upgraden voor Social Media. En de foto’s bewerken die de laadtijd van je website vertragen.

Let’s lay it down. Dirk Diggler, Boogie Nights

Let’s lay it down. Dirk Diggler, Boogie Nights

 
 

 
 
Connecting the dots. Steve Jobs

Connecting the dots. Steve Jobs

Websites en marketing

Maken en onderhouden van websites: Ik maak en onderhoud Wordpress of Squarespace websites of webshops. Natuurlijk werken alle SEO, Google Analytics, Social Media en plug-ins dan ook goed samen.

SEO: Ik die er alles aan doet om je bovenaan die eerste pagina van Google te krijgen!

Mailing list management: Nieuwsbrieven - Email campagnes

Strategie en tactiek: Ik denk mee over al het bovenstaande om bezoekers, conversie en klanttevredenheid te optimaliseren.

 
 

 
 

Event support

 

Niet zo virtueel, alleen als ik in NL ben.

 

Planning, uitvoering en support voor events, workshops, keynotes, vernissages, launches, openingen, presentaties.

Je zet mij in om alle dingen om je event heen te organiseren. Van tickets tot stoelen tot koffie tot techniek. Of om mee te sparren of je op het goede pad en goed voorbereid bent. Check check doublecheck.

One small step for mankind… Neil Armstrong on the moon

One small step for mankind… Neil Armstrong on the moon

 

 

Wie ben ik

Over mij, wat ik hiervoor deed en hoe ik dat nu gebruik als virtueel assistent.

In een lang en ver verleden heb ik theatertechniek gestudeerd. Ik heb de halve wereld over getourd met prachtige en intieme voorstellingen die nauwgezette aandacht nodig hadden, of grote events gebouwd waarbij ik ook maar een spaak in het wiel was. Van Nieuw Zeeland tot Suriname en St Petersburg tot aan Sevilla. Tussendoor deed ik vreemde dingen zoals het mensen meenemen om te duiken op het Great Barrier Reef en een backpackers in Kaapstad runnen. Ik heb zelfs een bonte verzameling aan voertuigen via voormalig Joegoslavië en de Sudan naar Oeganda geleid. Later werd ik producent van grotere events op moeilijk bereikbare plekken en festivals in gecompliceerde binnensteden met artiesten van over de hele wereld. Ik hou van het dealen met de details en tegelijkertijd het grotere plaatje in de gaten te houden.

En dat allemaal terwijl ik een ‘Bad Hair Day’ had.

Theatertechnici zijn meesters in het improviseren en aanpassen. ‘Ach we proberen het een andere keer wel goed te doen’, bestaat niet. Om 20.00 is het aanvang voorstelling. Omgaan met deadlines is ingebakken.
Aan de technische kant hield ik van het graven in een handleiding van een apparaat om te kijken of het betrouwbaar kan doen wat ik voor ogen had voor een theaterstuk. Eigenlijk hetzelfde als ik nu doe met andere computers en software. Aan de presentatie kant vond ik het belangrijk dat de boodschap en sfeer van de voorstelling of het festival goed werd ondersteund. Wat ik nu doe als ik visuals of teksten maak.

Een technicus of producent is een project manager, logistiek manager, boekhouder, HR manager, planner, elektricien, amateur meteoroloog, regelaar, ritselaar en psycholoog in één.

Om de theatrale illusie te laten werken moet alles precies werken zoals gepland, timing is key en ondanks dat ik de technicus was vond ik de menselijke kant heel belangrijk. In de loop en aan het eind van de dag spreek je je collega’s en personeel of ze op schema lopen, check je of er nog iets beter kan of veranderd moet worden en of iedereen nog lekker in zijn vel zit. Want soms zijn het stressvolle en lange dagen. Alles moet in een strak tijdsschema en gecoördineerd opgebouwd worden. Soms moet het in een vliegtuig of container in plaats van het busje of de vrachtwagen met al het internationale papierwerk dat daar bij komt. Het is altijd maar weer de vraag wat er op de volgende locatie anders is waar op geanticipeerd moet worden, de hoogte, de diepte, aansluitingen voor stroom of water, de reistijd er naar toe of de aanvangstijd. En soms moet je ook gewoon het weer in de gaten houden.

Ik weet hoe je tegelijkertijd moet dromen en organiseren. Hoe je in de opbouw naar een groot event moet plannen, schema’s maakt, financiën bijhoudt, je publiek aanspreekt.. Kortom hoe je de boel draaiende houdt.

Maar waarom ben je dan Virtueel Assistent geworden? De korte versie van dat verhaal is dat ik een andere uitdaging nodig had. Op een ochtend werd ik wakker zonder mijn gebruikelijke drive. Ik was klaar in dat werkveld. Ik leef op uitdagingen en niet dat die er helemaal niet meer waren maar ik voelde het niet meer. Hoe meer je grotere dingen gaat doen hoe verder je soms van de plek raakt waar je invloed hebt op de kleine dingen. Ik ben een maker. Ik hou net zo van de details als de bigger picture. Nu haal ik mijn kicks uit het maken van mooie, goed werkende websites. Verbind ik alle punten van teksten, links, blogs en social media om de SEO te optimaliseren. Schrijf ik aansprekende teksten voor allerlei media en stop ik de laatste details in email campagnes.

Een theatervoorstelling of festival verschilt niet veel van een onderneming. Ook een theatergroep of een festival wil een publiek bereiken en iets presenteren wat de mensen aanspreekt en terug laat komen.

Net als jij en je business.

Ik ben een mensen mens. Ik kan me goed vinden in een ondersteunende rol. Ik voeg mijn talenten bij iemand zijn doel of droom. Ik pak mijn deel van de droom en zorg dat het werkt. Er is weinig dat mij blijer maakt dan iets bijdragen aan een ander. Mijn interesse voor design en presentatie, mijn technische, ik lees de handleiding, kant en mijn positieve never say no instelling hebben er voor gezorgd dat ik een technisch onderbouwde human entrepreneur ben. Savvy?

Nu support ik entrepreneurs om hun online presence op te bouwen en uit te breiden.

 
 
colin-kassies-virtual-assistant-i-got-your-back

Ik ben een van de meest positieve en enthousiaste mensen die je ooit zou kunnen ontmoeten.

I got your back.

 

Tarieven 

Tarief: 45,- euro per uur. Ik hou bij wat ik doe.

R&D tarief: 40,- euro per uur

Ik weet behoorlijk wat ik doe en ik hou de laatste ontwikkelingen bij maar er is weinig wat sneller veranderd dan apps en software en zo af en toe is er iets nieuws. Dus soms moet ook ik op ontdekkingstocht. Dat is waar het R&D tarief wordt ingezet.

 

Contact me

De beste manier om contact met me op te nemen is een email sturen: colin@colinkassies.nl

 

Het kantoor kan overal op planeet aarde zijn.

Maar de thuisbasis is Amsterdam